Mandy Jones Art in The Art Room

Mirroring nature, for you to keep

BeeldTaal


Vertellen in beelden wat je met woorden niet kan zeggen…


Wanneer je moeilijk over problemen kan praten of juist door veel praten aan jouw gevoelens voorbij gaat, kan het werken in beeldtaal je verder helpen om deze gevoelens tot uiting te laten komen. Het is belevingsgerichte coaching - gebaseerd op beeldende therapie - waarbij u een eigen thema onderzoekt met behulp van beeldende materialen.

Mandy Jones: gediplomeerd vaktherapeut beeldend (creatieve therapeut)
Mijn werkwijze:

Gratis kennismakingsgesprek: u kunt altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen – bel mij of maak gebruik van de contactformulier om een afspraak te maken. In een halfuur maak je kennis met mij en met de werkruimte om te kijken of het klikt en al uw vragen te kunnen stellen.


Intake: U vertelt waarom u bent gekomen en op basis daarvan stellen we samen een paar voorlopige doelen op (doel kan ook zijn: het onderzoeken van hinderlijk gedrag, gevoel of emotie in een specifieke situatie). We spreken een aantal sessies af. U maakt een klein start-opdracht met gebruik van beeldende materialen.


Aanpak: na een korte voorbespreking of aandacht-oefening gaat u aan de slag met beeldende materialen om wat u op dat moment beleeft vorm te geven. Door een combinatie van opdrachten en vrij werk wordt u geprikkeld om u te uiten in vorm, kleur, textuur en beeld. Het achteraf samen bekijken van en misschien iets vertellen over het beleven proces en/of het werkstuk kan helpen om een probleem beter te begrijpen en om inzichten die tijdens het werken opgekomen zijn te verhelderen.


U hoeft geen kunstzinnige talent te hebben en dat wat u maakt hoeft niet mooi te worden. Veel belangrijker is het aangaan van het vormgevingsproces en uw beleving daarvan. Door uzelf toe te staan om te spelen en experimenteren met de beeldende materialen ontstaat er ruimte om met meer plezier, ontspanning en bevrediging tot een geheel eigen beeldtaal te komen.Kosten Individuele Beeldtaal coaching

Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis


Alle prijzen zijn Inclusief materiaal


Losse sessie (1 x 60 min) € 70,00


6-weken programma (6 x 60 min) € 396,00


12-weken programma (12 x 60 min) € 756,00

Bel Mandy Jones
+31 6-20289738
of stel een vraag via het contactformulier.