Mandy Jones Art
Het maken van 'visual art'is mijn passie. Het zit diep in mijn roots en ik heb het door de jaren heen gekoesterd en rijkelijk gevoed met kennis en ervaring. Nu heb ik een heerlijk eigen atelier, The Art Room in Buurmalsen, waar ik zelf kan creëren en exposeren maar ook creatieve workshops en beeldende vaktherapie kan aanbieden.

De vormgeving in mijn werk is vaak een weerspiegeling van mijn (innerlijk) beleving. Vele van mijn werken van recente jaren zijn daarom geïnspireerd door de omgeving van West Betuwe en Buren. 
Ik werk met diverse materialen  en geef de voorkeur aan organische vormen en levendige kleuren.

Elke jaar doe ik mee met diverse kunst-evenementen en exposities (o.a. WaardArt Open Atelierroute).  Bekijk en Like mijn FaceBook pagina, volg mij op instagram #MandyJonesArt;of

Als je iets ziet op de site waarover je meer informatie wilt ontvangen, bel mij  06-20289738 of stuur mij een bericht via het Contactformulier 
Mandy Jones Art in The Art Room
Mirroring nature, for you to keep