Mandy Jones 

Kunstenares, beeldende vaktherapeut en ontwerpster (vrouw, moeder ...). Geboren en getogen in The Midlands in Engeland.  Sinds 1987 wonend in (Utrecht) Nederland … en sinds 2013 in de mooie Betuwe.

Ik heb een eigen atelier - The Art Room in Buurmalsen - en voel me helemaal thuis in de beeldende taal en materialen. Ik geloof vanuit mijn eigen ervaring in de helende kracht van de kunsten. Mijn streven is om een omgeving te creëren waarin jij als deelnemer je veilig en prettig voelt om jezelf toe te staan te spelen en experimenteren in de beeldende materialen.

Na een burnout in mijn werk als grafisch ontwerpster, heb ik me om laten scholen tot Acitiviteitenbegeleider en heb vervolgens 9 jaar groepen begeleid op o.a. de kunstateliers bij Abrona. Naast dit werk ben ik doorgegaan met studeren en heb een hbo bachelor Beeldende Vaktherapeut (voorheen Creatieve Therapie Beeldend) aan de Hogeschool Utrecht behaald. Als vaktherapeut i.o.  gaf ik beeldende therapie bij De Zwaluw en Enk van GGZ Centraal, Altrecht Psychosomatiek en de Mytylschool Arianne de Ranitz. Na afstuderen ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij de GGZ Keizersgracht in Amsterdam in het geven van beeldende therapie aan mensen met een migratie achtergrond en sinds 2015 heb ik een eigen praktijk en atelier aan huis in West Betuwe. 

Ik ben ook in bezit van een lesbevoegdheid en kan redelijk uit de voeten met de Nederlandse Gebarentaal.

Mandy Jones Art in The Art Room
Mirroring nature, for you to keep