Jones Art

Ga direct naar 'Galerie'

Het maken van 'visual art'is mijn passie. Het zit diep in mijn roots en ik heb het door de jaren heen gekoesterd en rijkelijk gevoed met kennis en ervaring. Nu heb ik een heerlijk eigen atelier, The Art Room in Buurmalsen, waar ik zelf kan creëren maar ook creatieve workshops en vaktherapie beeldend kan aanbieden.

De vormgeving in mijn werk is vaak een weerspiegeling van mijn (innerlijk) beleving. Vele van mijn werken van recente jaren zijn geinspireerd door deze mooie omgeving in De Betuwe.  Ik werk met diverse materialen (zie hieronder). Met een voorkeur voor organische vormen en levendige kleuren, ik ga op zoek naar spanningsvelden en tegenstellingen en geef ik mij over aan het scheppend proces.

De werkstukken van mij, te zien in de ‘Galerie’vallen onder één van drie werkwijzen:

Acrylverf en/of mixed medium: acrylverf (en acrylmedium) opgebouwd in vele lagen en vaak met gebruik van tastbare materialen om een meer ‘voelbaar’ oppervlakte te geven. Het puzzelen aan de lagen kleur, textuur en contrast kan soms weken of maanden duren totdat het klopt voor mij.

Finger-painting - wateroplosbare olieverf opgebracht met de vingers: dit mooie medium brengt mij letterlijk en figuurlijk dichterbij mijn onderwerp en de emoties die daarbij schuilen. 

Drukprent met handwerk: dit zijn grafische beelden uit lino gesneden en met de hand donkerblauw/zwart op wit gedrukt. Vervolgens worden kleuraccenten zorgvuldig ingebracht met penseel en inkt of ‘glow-in-the-dark’ medium. 

Exposities: elke jaar doe ik mee met diverse kunst-evenementen en exposities - voor meer informatie hierover kijk onder Agenda.  Bekijk en Like mijn FaceBook pagina: MandyJonesArt / The Art Room.

In de 'Galerie' ziet u afbeeldingen van mijn kunstwerken, met prijzen. Als u iets ziet waarover u meer informatie wilt ontvangen, bel mij  06-20289738 of stuur mij een bericht via het Contactformulier

Interessante Links

Ode aan de Linge.nl

WaardArt.nl

Kunstmarkt Buren

Havemankunst.nl

MurmanArt.nl

Anjodejong.nl


Mandy Jones in The Art Room
Spelen in de ruimte tussen kunst en therapie